Gradinaeden's Blog

Just another WordPress.com site

Darul iertarii

ISUS zicea: „Tată, iarta-i, caci nu stiu ce fac!” Ei si-au impărtit hainele Lui intre ei, tragand la sorti. Luca 23:34

Ieratarea pacatelor este una din cele mai marete teme ale Bibliei. Se vorbeste foarte mult in Biblie despre asta incat ar fi necesar sa fie scrise volume intregi de carti ca sa putem epuiza acest subiect. Este de ajuns sa spui ca sangele lui Isus este ceea ce ne-a dat iertarea pacatelor. Jertfa Domnului a fost atat de mare ca a avut mai multa greutate decat toate pacatele noastre. Jertfa Lui a acoperit toate pacatele lumii din trecut, din prezent si din viitor.

Multi crestini au conceptul ca pacatele pe care ei le savarsesc inainte ca ei sa marturiseasca credinta in Isus Cristos sunt iertate la cruce, dar orice pacat pe care il savarsesti dupa aceea nu sunt iertate inainte ca ei sa se pocaiasca de ele si sa-si ceara iertare. Dar nu e asa. Nu e cazul sa credem asa.

Toate pacatele noastre din trecut, prezent si viitor au fost iertate prin jertfa lui Isus care a avut loc odata. Daca Dumnezeu nu poate sa ierte pacatele noastre viitoare, atunci nimeni nu poate fi salvat pentru ca Isus a murit o singura data, cu aproximativ 2000 de ani in urma, inainte ca noi sa fi facut vreun pacat. Toate pacatele noastre au fost iertate!

Iertarea pacatelor noastre nu este ultimul scop al salvarii noastre. Asta este doar un pas necesar. Adevaratul scop al salvarii noastre este relatia cu Tatal si pacatul este o bariera spre aceasta relatie. Asa ca a trebuit sa se rezolve problema aceasta si a fost rezolvata prin sangele Domnului Isus. Dar cei ce se opresc la iertarea de pacat si nu cauta sa cunoasca viata vesnica, pierd esenta mantuirii. Pacatele noastre au fost salvate asa ca noi putem intra intr-o intimitate cu Domnul.

Prin harul bogat al lui Dumnezeu, primim iertarea de pacate. Nu putem sa facem nimic ca sa obtinem iertarea, putem doar sa ne umilim si sa primi iertarea ca un dar prin credinta in Cristos.

Andrew Wommack

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s