Gradinaeden's Blog

Just another WordPress.com site

Cuvantul este o sabie

Ioan 18:36 –    „Imparatia Mea nu este din lumea aceasta”, a raspuns Isus. „Daca ar fi din lumea aceasta, slujitorii Mei s-ar fi luptat ca sa nu fiu dat in mainile Iudeilor; dar acum Imparatia Mea nu este de aici”.

Imparatia lui Cristos este spirituala, in inimile oamenilor – nu fizic; de aceea lupta noastra ca si crestini nu trebuie sa fie dusa cu arme fizice, ci cu arme spirituale (2 Corinteni 10: 3-5 – Macar ca  traim in firea pamanteasca, totusi nu ne luptam calauziti de firea pamanteasca. Caci armele cu care ne luptam nu sunt supuse firii pamantesti, ci sunt puternice, intarite de Dumnezeu sa surpe intariturile. Noi rasturnam izvodirile mintii si orice inaltime care se ridica impotriva cunostintei lui Dumnezeu; si orice gand il facem rob ascultarii de Hristos.). Fortele spirituale nu pot fi infrante cu arme umane, fizice.

Cand suntem atacati pentru ca facem parte din Imparatia lui Isus, trebuie sa luptam cu armele spirituale. Razboiul noastru nu este impotriva oamenilor, ci impotriva fortelor spirituale care opereaza in spatele scenei, prin oameni. Trebuie sa realizam, sa fim costienti care este adevaratul dusman si sa luptam cu armele spirituale pe care Dumnezeu ni le-a dat.

 

Deseori credem ca furia il va pune pe om la locul lui. Dar mânia omului nu lucreaza neprihanirea lui Dumnezeu.(Iacov 1:20). Mania manifestata impotriva oamenilor ne pune direct in mana celui rau. Calea prin care biruim fortele spirituale care vin impotriva noastra prin oameni este sa le intoarcem si celalalt obraz. (Matei 5: 39 – Dar Eu va spun: *Sa nu va impotriviti celui ce va face rau. Ci, oricui te loveste peste obrazul drept, intoarce-i si pe celalalt*). Asta-i face pe demoni sa plece terorizati.

Una dintre principalele arme despre care apostolul Pavel vorbeste este Evanghelia, care este Sabia Duhului (Cuvantul lui Dumnezeu). Cuvantul in spatele caruia se afla Duhul lui Dumnezeu este acel care dărâmă si distruge fortareata, intariturile lui Satan.

Fiecare crestin este in razboi. Este o lupta continua impotriva lui Satan si impotriva imparatiei lui. Dusmanul nostru da tarcoale si racneste ca un leu care cauta pe cine sa inghita.(1 Petru 5:8). Toti cei care rezista diavolului il vor vedea fugind.(Iacov 4:7 – Supuneti-va  dar lui Dumnezeu. Impotriviti-va diavolului, si el va fugi de la voi.). Singurii pe care ii va devora (inghiti) vor fi aceia ai caror lupta impotriva lui, nu este activa.

Andrew Wommack

Un gând despre „Cuvantul este o sabie

  1. luptati impotriva lui satan si da ti pe fata lucrarile lui demonice,mustra l o data si a doua oara si dupa indeparteaza te de el,spunel biserici dupa ce lai mustrat si sa fie pentru voi ca un pagin,intorcind obrazul nu e o lupta in adevar,ci o demonstratie ca esti copilul lui dumnezeu,dar satan stie asta,apocalipsa 20 cu 6 cred ca aici este vorba de babilon ca trebuie sa i platim dublu pentru raul facut,babilon,inchisoare a demonilor,demoni,neghina,neghina e intre fii lumini,de ci luptati cu sabia DUHULUI si facetil de ris pe satan,calcati l in picioare ca vi sa dat putere,celor care nu l cunosc pe dumnezeu,intoarcei si celalalt obraz dar nu lui satan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s